Interieurverzorger (m/v) 15-21 uur/5-7 dagen per week Uden

Ben jij een representatieve interieurverzorger die ongeveer 21 uur in de week kan werken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

De organisatie

Onze relatie is een mooi hotel midden in het centrum van Uden.

De functie

Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en badkamers volgens kamerlijsten (overzicht van vertrekkende en blijvende gasten). Je werktijden zijn van 09.00-12.00 uur en als je in het weekend moet werken dan hoef je alleen de zaterdag of de zondag te werken.

Jouw profiel

Je wordt op een aantal eisen beoordeeld. Als eerste woon je binnen een straal van 10 kilometer van de werkplek. De tweede eis is dat je de Nederlandse taal beheerst en tot slot vragen wij naar enige ervaring in de schoonmaakbranche.

Het aanbod

Je komt terecht in een goed georganiseerd bedrijf waar kwaliteit leveren voorop staat. Er wordt op een informele manier met elkaar omgegaan en naast het harde werken is er ruimte voor een ontspannen sfeer.

Bij voorkeur zijn we op zoek naar een kandidaat die van maandag t/m zondag beschikbaar is.

 

We zoeken iemand die snel beschikbaar is. Reageer dus meteen via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevr. S. Polman op telefoonnummer 0485-321133.

Sollicitatieformulier

Solliciteer nu op deze vacature, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Selecteer de functie waarnaar u solliciteert/op zoek bent.
    Indien u momenteel een uitkering ontvangt levert dit mogelijk premiekortingen op voor werkgevers, hetgeen u een aantrekkelijke kandidaat maakt.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, jpg, gif, png, docm, dot, txt, doc, docx, pdf, doc, docx, pdf, gdoc, html, .
    Klik op "bladeren" en voeg je CV toe

 

Speak Your Mind