Handige jongen/opruimer 40 uur per week regio Beugen

Ben jij een handige jongen en per direct beschikbaar? Reageer dan snel!

De organisatie

Voor een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Beugen zijn we op zoek naar een handige jongen die op locatie gaat schoonmaken en opruimen.

De functie

De werkzaamheden bestaan uit het sjouwen, opruimen en schoonmaken. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het ondersteunen van de dakdekkers.

Jouw profiel
• Gemotiveerd en flexibel.
• Je bent in het bezit van een VCA-diploma.
• Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.
• Geen last van hoogtevrees.
Je wordt op een aantal eisen beoordeeld. Als eerste woon je binnen een straal van 20 kilometer van de werkplek. De tweede eis is dat je de Nederlandse taal beheerst.

Het aanbod
Je komt terecht in een klein georganiseerd bedrijf waar kwaliteit leveren voorop staat. Er wordt op een informele manier met elkaar omgegaan en naast het harde werken is er ruimte voor een ontspannen sfeer.

We zoeken iemand die snel beschikbaar is. Reageer dus meteen via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevr. S. Polman op telefoonnummer 0485-321133. Of mailen naar s.polman@werkpool.nl

Sollicitatieformulier

Solliciteer nu op deze vacature, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Selecteer de functie waarnaar u solliciteert/op zoek bent.
    Indien u momenteel een uitkering ontvangt levert dit mogelijk premiekortingen op voor werkgevers, hetgeen u een aantrekkelijke kandidaat maakt.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, jpg, gif, png, docm, dot, txt, doc, docx, pdf, doc, docx, pdf, gdoc, html, .
    Klik op "bladeren" en voeg je CV toe

Speak Your Mind