Handige jongen 40 uur per week regio Cuijk

 

Wij zijn momenteel op zoek naar een handige jongen in dagdienst. In deze functie houd je je bezig met het zagen van natuursteen.

De organisatie

Sinds 1848 is onze relatie gespecialiseerd in natuursteen voor in huis, van dorpels tot aanrechtbladen.

 

De functie

Voor deze functie zoeken we een handige jongen met technisch inzicht. Binnen het bedrijf ga je aan de slag als polijster. Je taken bestaan o.a. uit

 

  • het bedienen van een polijstmachine.
  • Het controleren van tussentijds eigen werk.
  • Het zorgdragen voor het onderhoud van de machines en gereedschappen.

 

Jouw profiel

Je wordt op een aantal eisen beoordeeld. Als eerste woon je binnen een straal van 20 kilometer van de werkplek. De tweede eis is dat je de Nederlandse taal beheerst en tot slot vragen wij naar enige ervaring in de techniek.

Het aanbod

Je komt terecht in een klein georganiseerd bedrijf waar kwaliteit leveren voorop staat. Er wordt op een informele manier met elkaar omgegaan en naast het harde werken is er ruimte voor een ontspannen sfeer.

We zoeken iemand die snel beschikbaar is. Reageer dus meteen via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevr. S. Polman op telefoonnummer 0485-321133. Of mailen naar s.polman@werkpool.nl

Sollicitatieformulier

Solliciteer nu op deze vacature, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Selecteer de functie waarnaar u solliciteert/op zoek bent.
    Indien u momenteel een uitkering ontvangt levert dit mogelijk premiekortingen op voor werkgevers, hetgeen u een aantrekkelijke kandidaat maakt.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, jpg, gif, png, docm, dot, txt, doc, docx, pdf, doc, docx, pdf, gdoc, html, .
    Klik op "bladeren" en voeg je CV toe

 

Speak Your Mind