Spaanstalige junior recruiter techniek (8 uur)

Spreek je Spaans, sta je stevig in je schoenen en ben je een energieke persoonlijkheid die mensen voor zich weet te winnen? En wil je daarnaast jouw skills inzetten en ontwikkelen als professioneel recruiter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Teqwork, een bedrijf dat wereldwijd technisch personeel werft, zijn wij op zoek naar een Spaans sprekende, ambitieuze en sociaal vaardige junior recruiter.

Als junior recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van potentiele kandidaten in de techniek. Je gaat in jouw functie via verschillende kanalen op zoek naar mensen en benadert ze proactief.  Je nodigt potentiele kandidaten uit op ons kantoor in Valkenswaard en gaat met ze in gesprek over hun carrièremogelijkheden en hun wensen. Zo leg je de basis voor een langdurige, duurzame relatie met onze toekomstige medewerkers. Je zorgt er hierbij voor dat ze zich thuis voelen; persoonlijk contact en begeleiding is één van de belangrijkste speerpunten van de organisatie.

Wat kun je van ons verwachten:
– Werken in een gezellig en gemotiveerd team
– Een parttime functie van 8 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding
– Begeleiding van de senior recruiter
– Doorgroeimogelijkheden

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een prettige, representatieve en open persoonlijkheid en opereert op HBO werk- en denkniveau. Ervaring met het werven van technisch personeel is een pre, maar we moedigen ook mensen aan te solliciteren zonder relevante werkervaring. Het belangrijkste is dat je goede sociale en communicatieve vaardigheden bezit, “people skills” hebt en de Spaanse taal vloeiend beheerst.

Over Teqwork:
Teqwork maakt deel uit van een groep (uitzend)ondernemingen waarvan de eerste activiteiten al van zo’n 35 jaar geleden dateren. Teqwork verbindt gerenommeerde bedrijven in de scheepsbouw, petrochemie en industrie met goed opgeleid technisch personeel uit de internationale arbeidsmarkt. Teqwork biedt personeel de kans op een technische loopbaan in Nederland en om deze verder te ontwikkelen. Daarnaast verzorgt Teqwork voor haar medewerkers huisvesting, comfortabel vervoer, werkkleding, gevraagde pbm’s en gereedschappen, medische, financiële en juridische zorg en sociale activiteiten.

Standplaats: Valkenswaard

Kom jij ons team versterken?

Graag geven wij je aanvullende informatie, je kunt daarvoor contact opnemen met Hans van Twist: 0485-762749. Solliciteren? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar h.vantwist@teqwork.eu

Speak Your Mind