Schoonmaakmedewerker (m) 40 uur per week Boxmeer

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerker? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

De organisatie

Het schoonmaakbedrijf is een echt familiebedrijf dat sinds 1983 actief is in de schoonmaakbranche. Van een glazenwasserij groeide de onderneming uit tot een full-service schoonmaakbedrijf.

Functie

In deze functie ga je voornamelijk fabriekshallen schoonmaken. We zoeken twee medewerkers, één medewerker gaat lopend onderhoud verrichten o.a. met een schrobmachine en de ander gaat werken met een hoogwerker.

Jouw profiel

Ben jij 18 jaar of ouder en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs dan is deze veelzijdige afwisselende baan wellicht iets voor jou. Ervaring in de schoonmaak is een pré maar geen vereiste. Ben jij communicatief vaardig en heb je een gezonde werklust, inzicht en gevoel voor verantwoordelijkheid? Reageer dan snel.

Kans op een vaste baan!

We zoeken iemand die per direct beschikbaar is. Reageer dus meteen via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevr. S. Polman op telefoonnummer 0485-321133.

Sollicitatieformulier

Solliciteer nu op deze vacature, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Selecteer de functie waarnaar u solliciteert/op zoek bent.
    Indien u momenteel een uitkering ontvangt levert dit mogelijk premiekortingen op voor werkgevers, hetgeen u een aantrekkelijke kandidaat maakt.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, rtf, jpg, gif, png, docm, dot, txt, doc, docx, pdf, doc, docx, pdf, gdoc, html, .
    Klik op "bladeren" en voeg je CV toe

 

Speak Your Mind